Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Monica Zeegers en het uitvaartcentrum Jonkerbos Nijmegen

Ken je het nieuwe uitvaartcentrum Jonkerbos, Weg door Jonkerbos te Nijmegen?

Bel ons voor meer informatie 06-55824743

Monica Zeegers en het uitvaartcentrum Overasselt

  

In het uitvaartcentrum in Overasselt aan de Hoogstraat 15 bevindt zich ons hoofdkantoor. We beschikken hier over een gezellige koffiekamer, 2 afscheidsruimtes en een grote aula, die gebruikt kan worden voor afscheidsbijeenkomsten tot ongeveer 100-120 personen. Er is een geluidsinstallatie en met je eigen laptop kun je in het systeem inpluggen en gebruik maken van het beeldscherm. De ruimte kan ook gebruikt worden voor de verzorging van koffietafels en andere bijeenkomsten. Het is bij ons zelfs toegestaan om in overleg zelf gebakken lekkernijen mee te nemen en te nuttigen.

Bel voor de mogelijkheden 024-6450259

 

Monica Zeegers en het Afscheidshuys Wijchen

Naast ons uitvaartcentrum in Overasselt, hebben wij nu ook de beschikking over een fijne, eigentijdse afscheidsruimte in het Afscheidshuys Wijchen aan de Graafseweg.

Bel ons voor meer informatie 024-6450259

 

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer