Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

waar komen wij?

Ons werkgebied bevindt zich tussen Oss en Arnhem, met vestigingen in Overasselt, Wijchen en Nijmegen.

Wij werken in een groot gebied hierom heen. Denk aan de plaatsen; Nijmegen, Beek-Ubbergen, Lent, Elst, Arnhem, Wijchen, Leur, Balgoy, Nederasselt, Overasselt, Beuningen, Malden, Heumen, Mook, Groesbeek, Milsbeek, Grave, Velp, Cuijk, Gennep, Boxmeer, Oss, Ravenstein enz.

Wij verzorgen opbaringen in de uitvaartcentra in het Afscheidshuys Wijchen, Uitvaartcentrum Overasselt en Uitvaartcentrum Jonkerbos in Nijmegen.

Een opbaring thuis kan in veel gevallen indien gewenst ook volledig en vakkundig door ons worden uitgevoerd op verschillende manieren. Het is raadzaam om bij een thuisopbaring al voor het overlijden heeft plaatsgevonden samen naar de mogelijkheden te kijken. We kunnen thuis koelen met een matraskoeler of een bedkoeler  eventueel ondersteund door een mobiele airco. Wellicht is een lichte balseming (thanatopraxie genoemd) een goede oplossing. Alles is bespreekbaar. Wij adviseren, jij maakt de keuze.

 

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer