Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Er kan zo veel…….maar wat wil jij?

Misschien weet je precies wat je níet wilt, maar weet je nog niet zo goed hoe het ook anders zou kunnen. Je kunt pas een keuze maken als je weet waaruit er te kiezen valt.

Naast de bekende wegen, durven wij ook onbekende paden te bewandelen.

Omdat er tijd nodig is om die onbekende paden te verkennen, is het van belang vroegtijdig op verkenning uit te gaan. Het liefst voordat het overlijden heeft plaats gevonden.

Om dit te stimuleren hebben wij regelmatig inspiratiebijeenkomsten. Ook als er niet direct een aanleiding is om na te denken over een uitvaart, ben je meer dan welkom. Lees meer hierover onder het blokje ACTIVITEITEN.

Als er geen tijd te verliezen is en op zeer korte termijn een afscheid georganiseerd moet worden is het beter om direct contact met ons op te nemen door even te bellen, appen, sms-en of te mailen. We spreken elkaar dan bij jullie thuis, bij ons of elders.

Dat kan b.v. in Lux in Nijmegen, Thuis bij Fien in Wijchen, ’t Zwaantje in Mook of op een andere plek waar we ongestoord aan de slag gaan met als doel een uitvaart te creëren die recht doet aan de levensstijl van de overledene.

Laat maar weten wat er van ons verwacht wordt!

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer