Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Seeds of Hope

Toen Babette Jaquish vorig jaar november overleed, kon haar man Don maar één manier bedenken om haar te eren. Hij plantte maar liefst 400 ha vol zonnebloemen voor haar. Het waren haar lievelingsbloemen, ze stond zelfs bekend als ‘de zonnebloemenvrouw’. Tijdens haar ziekte bedacht Babette het plan zonnebloemzaden te verkopen en met de opbrengst onderzoek naar kanker te steunen. Don en zijn dochter richtten daarom vlak na haar overlijden het bedrijf Babbette’s Seeds of Hope op. www.babbettesseedsofhope.comseeds-of-hope2

 

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer