Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

De kus van Lennart

Vier jaar geleden overleed Lennart, het zoontje van de Zutphense Wendy Marsman, plotseling vlak na zijn tweede verjaardag. Op het raam van de woonkamer zaten nog tientallen vingerafdrukjes van het kleine mannetje. Een paar maanden na Lennarts dood, vroeg Wendy de politie of het mogelijk was Lennarts vingerafdrukken eraf te halen om te bewaren.

Bijzondere ontdekking

Forensisch onderzoeker Henrieke Schoonekamp ging ermee aan slag en ontdekte vervolgens iets bijzonders: de kleine Lennart had een kus achtergelaten op het raam. Henriëtte slaagde erin de kus van het raam te halen. Ze schreef hierover een aangrijpende blog. “Normaal gesproken gebruik ik mijn gereedschap om boeven te zoeken, nu gebruik ik het om de sporen van een klein boefje te vereeuwigen. Dit raakt me. Dit is geen werk, dit komt veel dichterbij dan werk.” De blog is via Facebook duizenden keren gedeeld.

Overdonderd

Wendy en haar gezin zijn geroerd en blij met de ontdekking van Henrieke. Ook de betrokkenheid van de lezers van haar blog raakt hen. Wendy: “Ik ben helemaal overdonderd door alle reacties.”

Henriekes blog is terug te lezen via: henriekeschoonekamp.blogspot.nl

 

kus-lennart

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer