Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Schrijf nieuw bericht


Thea en Rein Dijkema

Beste Monica,
Wat kijken wij met grote dankbaarheid terug op de uitvaart van onze (schoon)moeder. Dank voor jouw professionele begeleiding gedurende het gehele proces. Jij dacht met ons mee, was flexibel in de opzet zodat we er een waardig afscheid van konden maken. We zijn je dankbaar!

Eva kassies

Beste Monica,
We zijn erg tevreden hoe je ons geholpen hebt bij het voorbereiden en het uitvoeren van de uitvaart van onze vader. Je bent zorgvuldig, vriendelijk, daadkrachtig en hebt duidelijk veel ervaring met dit vakgebied.
Geen grijze pakken maar stijlvolle kleding van jou en je collega tijdens het afscheid zelf: het is maar een detail maar het oogt zoveel prettiger!
Hoe verdrietig het ook was: we denken met veel tevredenheid terug aan de uitvaart, er niks wat we anders gewild zouden hebben en daar heb jij mede voor gezorgd. Hartelijk dank! Eva, ook namens mijn zussen

Marleen

Goedemorgen Monica,
Super bedankt voor alles, het was perfect geregeld, wat een mooie/ sfeervolle locatie in Overasselt
en wat een vriendelijke lieve dames werken er bij je.
Dankjewel, Marleen

Runee

Hallo Monica,
Ik wil je even laten weten dat ik met zooooooo’n goed gevoel terugkijk op woensdag. Ik voel me tevreden, rijk. Alles klopte, alles paste bij mijn moeder. Ze zou het zelf ook helemaal goed hebben gevonden. Wat fijn dat er mensen zoals jij zijn, die snappen wat er nodig is op zo’n moment. Geen zwarte kraaien, maar warmte en aandacht. Echt fantastisch.
En ik ben niet de enige. De hele familie is zeer content en we hoorden het ook van iedereen die er bij was. Ik wil het je niet lastig maken, maar dit is een compliment…:-)
Lieve groet, Runee

Charlotte

Lieve Monica, heel erg veel dank voor de goede verzorging van Maarten en je betrokken voorbereiding en begeleiding van de afscheidsdienst en de begrafenis. We vonden het fijn met je te overleggen en je hebt steeds met onze wensen rekening gehouden. Het was een gedenkwaardig afscheid en we zullen er nog vaak aan terugdenken. Lieve groeten Charlotte

Van ons allemaal

Lieve Monika, heel erg bedankt voor de goede zorgen! Wij vonden het afscheid prachtig en door alle filmpjes en foto’s kunnen we deze dag ook echt levend houden.
Je bent een topper! Lieve groetjes van ons allemaal.

Theo

Beste Monica, Hierbij willen we nogmaals bedanken voor je voortreffelijke begeleiding van de crematie van onze moeder. Alles was prima en meer dan voortreffelijk geregeld, vooral in die zaken waarin jouw rol van belang was. Je was met jouw charmante verschijning een rustpunt en nooit opdringerig aanwezig. We hebben alleen nog wel een opmerking over de broodjes in het crematorium. Deze waren niet wat we er van voorgesteld hadden. Deze waren saai en niet van deze tijd en zonder fantasie. Jammer!
Nogmaals dank ook namens de familie.

Wendy Stekelenburg

Goedemorgen Monica,
Afgelopen zaterdag was ik bij de “herinnerings viering” van mijn tante Siena op landgoed de Esdenhof. Allereerst wil ik jullie een compliment geven voor het verzorgen hiervan.
Perfect …… en wij kijken terug op een mooie middag. Natuurlijk valt kleding mij direct op en ik wil zeggen dat jullie er perfect uitzien. Mooie, goedgesneden en vlotte pakken. Een mooi geheel en dat zie je niet altijd.
Mochten jullie in de toekomst wat anders willen dan zou ik dat graag willen verzorgen voor jullie. Met vriendelijke groet,
Wendy Stekelenburg
Mode Atelier Tu Estilo

Stefan, Dionne, Joep en Anne-Marie

Hallo Monica, Rianne en Martina,

Graag willen wij jullie alle drie bedanken voor de organisatie rondom de uitvaart van Cis!!
Wij zijn er blij mee dat wij een uitvaartondernemer hebben gevonden die de wensen van mijn moeder, maar ook van ons respecteerde en uit kon voeren. Rianne en Martina hebben het tijdens de afwezigheid van Monica fantastisch gedaan, onze complimenten dames! Zij letten op details zoals het glaasje water waar we naar snakten donderdagavond tot de rust bewaren bij het uitvallen van de muziekinstallatie. We hebben in de Zaak nog lang na gekletst; uiteindelijk met een biertje, wijntje en bitterbal. ’s Avonds hebben we nog lekker gegeten met z’n allen en we kijken er met een heel goed gevoel op terug.
De dag erna ben ik met Joep nog gaan kijken bij het graf en de bloemen waren heel zorgvuldig geschikt op het graf.
Ik hoop dat jij Monica toch je rust hebt gevonden en een mooi plekkie bent tegengekomen in Schotland.
We zien elkaar binnenkort voor het laatste hoofdstuk.
Nogmaals dames: Chapeau!

Ger

Lieve Monica
Lief zeg ik gewoon, omdat ik dat zo ervaren heb. Het was zeer zeker een mooie bijzondere dag op een unieke locatie. Het gemis zal zeker komen, maar tot nu toe overheerst alleen de dankbaarheid dat alles, maar dan ook alles gegaan is zoals we hoopten. Hoe mooi kan dan een afscheid dan zijn. Ik zeg steeds “We hebben het goed gedaan” En met “We” bedoel ik iedereen. Ieder op zijn manier, allemaal hebben ze er een steentje aan bijgedragen. Nogmaals dank dank en nog eens dank.
Lieve groetjes en een dikke knuffel namens Francina.
Ger

Ankie

Heel erg bedankt!
Je was fantastisch.

Corry en Leon

Hoi Monica, Na wat nakeuvelen vanavond wil ik je nogmaals bedanken voor jouw support en professionele begeleiding. Hierdoor hebben we deze dag als memorabele ervaren die we met een heel goed gevoel koesteren.
Ook de koffietafel was perfect verlopen.
Nogmaals hartstikke bedankt. Cory & Leon

Anita

Dag Monica,
Heel graag wil ik je – mede namens mijn zussen – hartelijk danken voor het heel plezierige contact na het overlijden van onze moeder.
We kijken alle vier met een heel goed gevoel terug op een heel mooi afscheid. In de bijlage stuur ik je een foto van het graf, wat zag dat er mooi uit toen wij zaterdagavond daar nog even waren.
Hartelijke groet, Anita

Marc

Hartelijk dank voor de goede zorg, gisteren tijdens de uitvaart. De voorbereiding, organisatie, ambiance en sfeer waren precies zoals wij dat hadden gehoopt. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van jouw adviezen. Wij kregen – naast veel blijk van medeleven – ook veel complimenten over de manier waarop alles verliep. Ontspannen, informeel, herinneringen koesterend… Die complimenten geven wij graag aan jou en je team door.

Marc en Pauline

bianca

Beste Monica,ik wil jou en martine heel erg bedanken,ook namens mijn man Ronnie en schoonvader Willem,voor alle goede zorgen omtrend en zelfs alvoor mijn lieve schoonmoeder overleed….Je was er echt voor ons een je nam alle tijd omdat wij bij mijn schoonmoeders sterfbed opdracht kregen om haar kist uit te zoeken en het regelen van haar uitvaart.Alleen al het uitzoeken van haar kist,daar gaf jij ons een (neem maar alle tijd),ik ben er voor jullie terwijl mams nog een beetje leefde,1 woord of 1 blik daar had jij op dat moment genoeg aan,en wij vertrouwde je.. het gevoel was fijn omdat jij en de dagen na haar overlijden er samen met Martine was voor ons,zowel telefonisch en per mail waarop je meteen een antwoord gaf,top!Wij bedanken je voor alles wat jij voor ons hebt gedaan!Ik kijk met een voldaan gevoel,nu na de perfecte uitvaart die door martine zo fijn is verlopen,het was dubbel zo druk dan we verwacht hadden,en we hoefden ons nergens zorgen over te maken,omdat jij dat ook al had verteld,en samen met onze famillie stelde en begeleide Martine ons naar een sfeervolle kamer waar we tijd genoeg hadden,om samen te zijn en/of nog even bij ons mam te zijn en dan haar uitvaart ,met hele mooie fotobeelden en muziek met onze famillie en ontzettend veel mensen hebben beleefd.Ondanks al ons verdiet geeft een mooie uitvaart zeer zeker geen bittere nasmaak,nee.. een gevoel van trots en tevredenheid!De dag erna keek ik vanuit ons tuinhuis naar een raam waar een prachtige witte vlinder naar binnen aan het kijken was….kippevel want daar stond ronnie ,haar zoon eten te koken……Monica,nogmaals bedankt voor alle goede zorgen,je bent een liefdevolle vakvrouw,en dat gelt ook zeker voor Martine!La vita e Bella,geniet van het leven maar dat doe je! Liefs van mijn famillie en mij,Bianca.

Paul

Ik wil je graag bedanken voor de ontvangst in Overasselt gisteren. Ik vond het aardig dat je de tijd nam om even te praten en dat had wat mij betreft best wat langer mogen duren omdat ik best nieuwsgierig ben naar bepaalde aspecten in je werk.
Ik heb thuis toch even stil gestaan bij het feit dat het de as van mijn zus is die in die urn zit en dat bracht toch weer heel veel beelden uit het verleden terug.
Hoe dan ook, nogmaals bedankt en veel succes (en plezier ?) met je bedrijf.

Marjet

Beste Monica, Ik wil je namens mijn familie jou en je medewerkers van harte bedanken voor de prettige en smaakvolle manier waarop je ons door deze uitvaart hebt begeleid, door jouw sturing is het hele proces naar ons gevoel vloeiend verlopen!

Carolien

Bedankt voor het kaartje met de hartelijke woorden. Mede dankzij jouw ondersteuning bij het afscheid van mamma kunnen we, hoewel verdrietig ook in dankbaarheid terug kijken op het overlijden van onze moeder.

Sophie

Amai, Heel mooi hoe je dit hebt gerealiseerd. Leef je leven. Voor sommige gemakkelijk en voor andere weer niet. In deze maatschappij worden we enorm geleefd. Er zijn ook weer zoveel verschillen in het leven. Wat het kiezen moeilijk maakt. Ook angst voor verandering, falen, angst voor wat komen gaat, …
Worden we soms te laat wakkergeschud? Ja. Maar ik ga proberen om me nu wakker te schudden. 🙂

Bart

Beste Monica, hierbij wil ik je danken voor de goede zorgen bij het afscheid van Heidi. De voorbereiding liep van onze kant niet zo gesmeerd als wenselijk, maar de uitvaart is uiteindelijk erg goed verlopen, mede ook dankzij de inzet van Karen Bakker van het crematorium.
Dank ook de dames om jou heen, zij waren vriendelijk, zeer professioneel en prettig om ‘over de vloer’ te hebben.

Gerard

Hoi Monica, Ik wil je nog een keer graag bedanken voor je professionele aanpak en de wijze waarop je ons het gevoel hebt gegeven bijna tot de familie te behoren. Dat was heel fijn. Ook dat ik het volste vertrouwen had dat via jou alles heel goed zou verlopen. Inmiddels ook veel positieve reacties gehad op jouw begeleiding tijdens de viering.
Mijn kinderen zijn unaniem positief. Warme groet, Gerard

Marloes

Beste Monika, Hartelijk dank voor de mooie uitvaart van mijn oom. Ik vond het heel persoonlijk en ben blij dat het zo intiem was. Alles was helemaal goed: de foto, de kist met rode details, de bloemen, de kaarsjes, de muziek. Alleen de koffie in het crematorium had wat sneller gemogen maar daar ga je niet over waarschijnlijk…
Met vriendelijke groet, Marloes

Martien

We hebben geen contact meer gehad na vorige week woensdag maar met zijn alleen kijken we terug op een perfect afscheid en dat zeker ook door jouw/jullie professionele en ontspannen inzet.

Marije

……Overigens heb ook ik het gister als een hele mooie dag ervaren, zeker mede door jouw inspanningen en geduld met ons (perfectionisme). Nogmaals bedankt.
Groet, Marije

Hoogendoorn

Lieve monica, 24-9-1993 is mijn moeder door jou begeleid naar haar laatste rustplaats. Gedragen door jou begeleidsters in aubergine kleuren. Met mooie paraplu’s, paarskleurig !!! Wat stijlvol. Heb jij ook begrafenisverzekeringen ? Zodat ik ook voor jou kan kiezen ? Liefs monique ( den bosch )

Gerben

Beste Monica,
Dank voor het prettig regelen van de uitvaart en bijhorende zaken. Het was voor ons een geruststelling dat we op u terug konden vallen in deze moeilijke tijd. Waarvoor dank.

Rene

Beste Monica, dankjewel! Dank voor de goede zorgen en de mooie uitvaart. Ik wens je mooie Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2016 toe! Hartelijke groeten, Rene.

Sander

Ik kijk terug op een hele mooie uitvaart van pappa. Jullie hebben daar een belangrijke rol ingespeeld. Waarvoor mijn grote dank.

René

Beste Monica, bedankt voor de begeleiding tot nu toe. Je doet het goed, je ontzorgt ons daarmee. We komen langzaam tot rust en kunnen ons voorbereiden op vrijdag, het wordt een mooie dag, ik heb er een heel goed gevoel bij.

Egbert

Hallo Monica,
Ik wil je graag nog eens heel veel dank zeggen voor je geweldigde begeleiding bij het naar haar laatste rustplaats brengen van mijn moeder.
Haar afscheid kon niet beter.

Charlotte, Nienke, Michiel en Karin

Super bedankt voor je goede begeleiding en steun bij de afscheidsdienst en de begrafenis van Peter. Je was enorm betrokken en hebt ons vorige week door al het regelwerk geleid. Daar zijn we je dankbaar voor. Vandaag is al meerdere keren je naam gevallen, omdat we jouw mailtjes, telefoontjes en bezoekjes nu missen.

Hartelijke groeten,
Charlotte, Nienke, Michiel en Karin

Jetty en kinderen Tuchner

Hallo Monica,
Dank nog, hebben jullie heel mooi gedaan.

Met vriendelijke groeten,
Jetty en kinderen Tuchner

Muriel

Beste Monica

We hebben elkaar niet meer gezien na afloop, maar het was weer perfect voor elkaar. Dankjewel.

Groet Muriel

Marianne en Henk

Goedemorgen Monica,

In alle opzichten bedankt voor je aandacht, je hulp, adviezen en alle organisatorische werkzaamheden die nodig waren om een mooie uitvaart voor onze moeder te realiseren…

W.H.v.d.Hoeff

De afwikkeling door u van de crematie van mijn vrouw is vlekkeloos en waar nodig sfeervol verlopen. Uw terughoudend en correct optreden heeft veel, zo niet alles, bijgedragen aan de sfeer onmiddellijk na het overlijden van mijn vrouw en later voor en tijdens de crematieplechtigheid. Mijn dank daarvoor.
Kleine kanttekeningen: -De cd is niet afspeelbaar op mijn cd-speler. Ik heb dat gemeld aan het crematorium. -Ophalen van de as kan pas na een maand, dit staat niet vermeld in de brief. Ook dit heb ik gemeld aan het crematorium. -Het lijkt me zinvol om de naam te controleren die door het crematorium bij de ingang van de aula wordt getoond.
Deze zaken vallen niet onder uw verantwoordelijkheid, maar vormen wel een deel van het geheel. Als Yarden, net als u, alles even had nagelopen waren deze kreukeltjes ook niet verschenen.
Nogmaals, hartelijk dank voor de manier waarop u alles regelde, controleerde en dubbel controleerde te bevordering van een sfeervolle uitvaart.

Met vriendelijke groet, W.H.v.d.Hoeff

Simone

Hallo Monica,
Wij willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen rondom de uitvaart van Mieke.
Het is allemaal exact zo verlopen als Kim en ik het ons voorgesteld hadden. (nog beter zelfs). En mensen praten er nu nog over. Het heeft voor velen die er waren een diepe indruk achtergelaten. En wij hebben van een aantal mensen te horen gekregen dat als hun tijd daar is zij hun uitvaart op dezelfde manier willen als bij Mieke. Dat is een groot compliment, voor ons maar zeker voor jou. Dank voor alles.

Peter

Hoi Monica,

Ik ben net thuis na een zeer intense dag waarop we op een fantastische wijze afscheid hebben kunnen nemen van mijn vader. Ik kan niet gaan slapen voordat ik je hebt bedankt voor de hartverwarmende begeleiding en ondersteuning door jou en jouw team. Zonder jullie zeer betrokken inzet had het nooit zo’n mooie dag kunnen worden.
Hartelijke groet,

Peter

Tiny

Hallo Monica,
Een bloemetje, als blijk van waardering voor jouw ondersteuning van de wielrennersploeg.
Dierbaren van Tiny

Madeleen

Beste Monica,

Jij zult het wel steeds meemaken, maar het blijft bijzonder, dat je na zulke intensieve dagen samen ineens bij het graf afscheid neemt.

Wij kijken terug op hele goede dagen, het was fijn om zo samen het afscheid van onze moeder vorm te geven. Heel veel dank daarvoor. Het was voor jou denk ik een zware dag, met drie uitvaarten, maar voor ons was die dag licht. Mede dankzij jou.

Madeleen

Liesbeth

Hallo Monica,

De goede verzorging van jullie tijdens de uitvaart van onze moeder en de vele mooie woorden van onze familie zijn een steun voor ons geweest.

Hiervoor nog hartelijk bedankt.

Liesbeth

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer