Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Ons vrouwen team

Vrouwenteam - Monica Zeegers Uitvaart

 
Monica Zeegers Uitvaartverzorging uit Overasselt is centraal gelegen t.o.v. Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Malden en Grave, begon 24 jaar geleden als eerste uitvaartonderneemster in Nederland haar uitvaartbedrijf waar uitsluitend vrouwen werkzaam zijn. Dat is tot op de dag van vandaag onveranderd. De uitvaartbranche is vanaf die tijd behoorlijk in ontwikkeling en de mannen die nu een bewuste keuze maken om in de uitvaartbranche te werken hebben een heel andere instelling dan de mannen van weleer die de begrafenisonderneming van hun vader moesten overnemen. Er zijn landelijk werkende teams bestaande uit jonge frisse mannen, veelal studenten die zich vol overgave inzetten om de begrafenis of crematie zo soepel en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Naast ons eigen team van draagsters doen wij, op verzoek, met zekere regelmaat een beroep op deze studenten, naar volle tevredenheid van families en onszelf.

 

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer