Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Celine van Drongelen uit Nijmegen en verbonden aan Muziekdorp Wijchen heeft n.a.v. het overlijden van een goede vriend een prachtig rouwlied geschreven en opgenomen. Je kan deze cd gratis bij ons aanvragen door een mailtje te sturen naar info@monicazeegers.nl. Zolang de voorraad strekt.

 

“Not important anymore
If I am awake or sleeping
It’s about what was before
Knowing I will be remembered
Would you lay with me
Would you lay here
Even if I don’t know what to say
Even if my nights are stronger than my days
I will be with you
I will stay near
When the sun is shining you will know
I’ll be with you even if I had to go
Most of my words lay behind me
Not sure how to tell the story
So this won’t be a goodbye
There is only love, my love”

Artist: Aesun (www.aesun.nl)
Music & lyrics: C. van Drongelen

aesun-cd

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer