Bij overlijden of inlichtingen 024- 64 50 25 9

Zeg het met bloemen…

  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert
  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert
  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert
  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert
  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert
  • bloemkunstenaar Mathijs Nokkert

Waar woorden te kort schieten geven bloemen uitdrukking aan onze emoties en gevoelens. Daarom willen wij u graag in contact brengen met bloemkunstenaar Mathijs Nokkert.

Mathijs heeft in Amsterdam gewerkt voor grote namen in de bloemenwereld.

Sinds hij als zelfstandige verder is gegaan met als thuisbasis Nijmegen, wordt hij regelmatig ingehuurd voor diverse decoratieprojecten in ons eigen land, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Libië, Israël, Oostenrijk en Spanje.

U kunt met hem gerust al uw bloemenwensen bespreken, zowel bij u thuis als op afstand.

Omdat wij geen provisieafspraken hebben met Mathijs en hij niet vanuit een winkel werkt, is zijn bloemwerk ook nog eens zeer prettig geprijsd. Wij hebben hele goede ervaringen met Mathijs, die wij van harte bij u aanbevelen. Bekijk rustig het filmpje hieronder gemaakt voor omroep Gelderland.

Contactgegevens van Mathijs Nokkert:

06-24810897

info@mathijsnokkert.nl

 

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

Lees meer